3 avantaje panouri bordurate decorative

panouri_bordurate_decorative_vopsite_ral_6005_400_01

H Metal distribuie panouri bordurate decorative care ofera un aspect elegant si modern, potrivit pentru diverse tipuri de imprejmuiri.

Utilizari panouri bordurate decorative:

- delimitare proprietati rezidentiale;

- imprejmuirea parcurilor si a spatiilor de agrement;

- delimitare spatii comerciale;

- imprejmuire institutii de invatamant.

3 AVANTAJE PANOURI BORDURATE DECORATIVE

Estetica

Panourile bordurate decorative au un design atractiv care poate imbunatati semnificativ aspectul general al proprietatii dumneavoastra.

Cele doua culori disponibile RAL 6005 (verde) si RAL 7016 (gri antracit) se integreaza natural cu spatiile verzi si structurile urbane.

Aceste culori nu doar ca ofera un aspect placut, dar ajuta si la mentinerea unei imagini coerente si ordonate.

Nu obstructioneaza sau distorsioneaza designul peisagistic existent.

detaliu_decorativ_panou_bordurat_400   detaliu_ranforsare_panou_bordurat_vopsit_verde_400

 

Rezistenta mecanica buna

Gardurile realizate din panouri bordurate decorative au o rezistenta mecanica foarte buna. Pe langa rolul de delimitare, pot fi utilizate si ca suport pentru plantele agatatoare sau pentru a agata mici ghivece cu flori.

Raport bun cost-eficienta

Fabricate din materiale rezistente la intemperii si coroziune, aceste panouri sunt concepute pentru a rezista in timp, necesitand putina intretinere.

Peste panoul de sarma zincata se aplica o acoperire electrostatica cu poliester. Prin acest procedeu se obtine un finisaj dens al produselor metalice, care este mai durabil decat vopsirea conventionala.

Desi initial pot parea mai costisitoare decat alte tipuri de imprejmuiri, durabilitatea si intretinerea redusa a panourilor bordurate le fac o optiune economica pe termen lung.

Ele reduc costurile de reparatie si inlocuire, fiind o investitie inteligenta.

panouri_bordurate_decorative_vopsite_gri_400

 

Avem pe stoc urmatoarele dimensiuni disponibile:

- H 1680 x L 2520 mm;

- H 2080 x L 2520 mm.

Gardurile pe care le producem sunt proiectate cu un design modular. Faciliteaza inlocuirea simpla si rapida a oricarei portiuni afectate de deteriorari.

Pentru a obtine o oferta si informatiile tehnice referitoare la produsele comercializate de noi, va invitam sa ne contactati pe adresa de email office@metal-online.ro.