Din cauza fluctuatilor de pret din domeniu nu putem actualiza preturile in timp real. Pentru o oferta de pret va rugam sa contactati departamentul vanzari pe office@metal-online.ro

Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.metal-online.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate.

Copyright - ul www.metal-online.ro si toate elementele acestuia ( grafica Web, texte etc.) sunt proprietatea S.C H Metal S.R.L si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Continutul acestui site va este oferit doar cu scop informational, necomercial si nu poate fi copiat, reprodus, utilizat, distribuit, transmis, expus, vandut,  licentiat sau folosit in orice alte scopuri fara a obtine in prealabil un consimtamant scris al titularului drepturilor de proprietate intelectuala.  

Informatiile prezentate pe website au caracter informativ si sunt documentate sau modificate de catre SC H Metal S.R.L conform fiselor/site-urilor de prezentare ale producatorilor/furnizorilor.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

SC H Metal SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga astfel sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul metal-online.ro;

VANZATOR: S.C. H Metal S.R.L. cu sediul in Str. Hunedoara nr. 9/18, Loc. Tg. Mures, Jud. Mures, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J 26 634 2003 si avand C.U.I : 15465080

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul online www.metal-online.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: pagini web apartinand  S.C H Metal S.R.L  care se afla la adresa www.metal-online.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre S.C H Metal S.R.L.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online www.metal-online.ro.

COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa si care au statusul \\\"disponibil la comanda\\\" vanzatorul le poate comanda la furnizor, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile;

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului online www.metal-online.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti H Metal.

CLIENT NOU: Client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul online metal-online.ro pentru prima data si care necesita o validare telefonica a datelor de identificare din partea acestuia efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre H Metal.   

Sunteti responsabil(a) de pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si a parolei si sunteti complet responsabil(a) pentru orice activitati efectuate cu numele de utilizator si parola dumneavoastra.

Confirmati ca utilizarea impreuna a parolei si a numelui de utilizator reprezinta autorizarea dumneavoastra. Sunteţi constient(a) ca sunteti responsabil(a) de orice actiune realizata prin utilizarea numelui de utilizator si a parolei dumneavoastra. Prin urmare, trebuie sa fiti constient(a) de nevoia implementarii masurilor de securitate necesare pentru a va asigura ca numele de utilizator si parola alocate sunt divulgate numai persoanelor autorizate.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare

Sunteti de acord:
- sa notificati SC H Metal S.R.L imediat privind utilizarea neautorizata a numelui de utilizator sau parolei sau orice alta bresa de securitate 
- sa va asigurati ca deconectati numele de utilizator la sfarsitul fiecarei sesiuni de lucru.

Contul fiecarui utilizator este personalizat si totodata securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea SC H Metal SA, in cazul in care termenii si conditiile acordului nu sunt respectati).

 

Orarul de functionare: 

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 8-16. 

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.