Din cauza fluctuatilor de pret din domeniu nu putem actualiza preturile in timp real. Pentru o oferta de pret va rugam sa contactati departamentul vanzari pe office@metal-online.ro

Profile laminate zincate

Profile laminate zincate sunt produse lungi sub forma de bare, obtinute prin laminare la cald.

Grinzile din otel zincat sunt clasificate cu diferite denumiri comerciale in functie de figura geometrica care deriva din sectiunea lor precum: IPE; INP, HEA, HEM, HEB, UNP si UPE.

In general sunt utilizate pe scara larga atat pentru structuri principale cat si pentru structuri secundare in constructia de cladiri, fie rezidentiale, comerciale sau industriale.

 Rezistenta la coroziune a profilelor zincate este influentata atat de tipul si grosimea stratului de zinc protector, dar si de mediu coroziv la care acestea sunt supuse.

Zincul este un metal si are cea mai buna rezistenta la impact/abraziune, este necesara o actiune mecanica sau acida pentru spargerea remarcabila a stratului de zinc.

 Va recomandam sa evitati deteriorarea stratului de zinc si sa manipulati profilele zincate cu chingi din textile.

 Calitatea otelului este conform standard: EN 10025-2, iar profilele pot fi zincate termic sau electrolitic.

Daca aveti nevoie de produse metalurgice zincate de buna calitate, care sa reziste in timp si sa respecte cele mai stricte standarde europene, nu ezita sa ne contactezi direct.