Din cauza fluctuatilor de pret din domeniu nu putem actualiza preturile in timp real. Pentru o oferta de pret va rugam sa contactati departamentul vanzari pe office@metal-online.ro

Tabla zincata

Tabla zincata este o foaie din otel carbon de foarte buna calitate acoperita cu zinc pe ambele parti.

Acoperirerea cu zinc actioneaza ca o bariera de sacrificiu, protejand metalul de baza aflat sub stratul de zinc.

Zincarea termica si electro-galvanizarea sunt cele mai utilizate procese pentru a produce tabla zincata.

In general, procesul de zincare la cald consta in trecerea otelului printr-o baie de zinc topit. Procesul de electro-galvanizare  consta in depunerea unui strat de zinc prin electroliza.

Rezultatul este un strat de zinc care adera strans la metalul de baza. 

Aplicarea unui strat de zinc este una dintre cele mai eficiente si economice metode de protectie a otelului de un mediu coroziv.

Produsul prezinta un grad ridicat de plasticitate si este disponibil intr-o varietate de grosimi a stratului de zinc. Cu cat stratul de zinc este mai gros, cu atat creste rezistenta la coroziune.

Tabla zincata este utilizata cu succes in diverse sectoare economice precum: auto, electrocasnice, obiecte sanitare, mobilier metalic, placi navale, cazane, etc.

Furnizam diverse formate si grosimi pentru toate domeniile de utilizare. Pe langa distribuirea de formate comerciale si personalizate, oferim servicii de debitare, ambutisare, si gaurire a tablei.