Din cauza fluctuatilor de pret din domeniu nu putem actualiza preturile in timp real. Pentru o oferta de pret va rugam sa contactati departamentul vanzari pe office@metal-online.ro

Stalpi zincati si garduri

Realizam, la comanda, stalpi zincati si garduri si suntem capabili sa optimizam solutii personalizate pentru clienti, nu numai in ceea ce priveste durabilitatea , ci si in ceea ce priveste rentabilitatea si usurinta de construire.

De asemenea, dispunem de o gama larga de produse de calitate absoluta, proiectate si fabricate in functie de diferitele nevoi de utilizare.

Stalpi zincati

Sunt executati din teava otel, iar dupa procesul de productie sunt supusi unui procedeu de galvanizare.

Procesul de zincare termica asigura stalpilor o rezistenta excelenta la coroziune datorita unui strat de zinc omogen si uniform.

Exista diferite tipuri de stalpi zincati, fiecare dintre acestia au caracteristici particulare si au fost conceputi pentru a se exprima cel mai bine in anumite contexte de utilizare.

Noi comercializam urmatoarele modele de stalpi tratati prin galvanizare: stalpi cu talpa, stalpi cu brat inclinat si stalpi tip Y.

Stalpii sunt utilizati pentru realizarea de sisteme garduri ce imprejmuiesc un teren sau o proprietate si creaza protectie perimetrala.

Garduri

Sistemele noastre de garduri sunt realizate din panouri bordurate zincate si sunt folosite pentru a proteja sau securiza diverse perimetre care necesita protectie.
Materiile prime folosite si procesele efectuate joaca un rol fundamental, determina calitatea panourilor si rezistenta acestora in timp.
Componente sistem gard:

- panouri bordurate zincate;
- stalpi metalici rotunzi sau rectangulari zincati;
- porti;
- contravantuiri;
- fire sarma, accesorii.

Instalarea unui sistem de imprejmuire se face pe masura ce sunt montati stalpii, astfel incat panoul sa poata fi fixat intre doi stalpi consecutivi.

Gardurile cu panouri bordurate zincate reusesc sa combine diverse avantaje intr-un singur produs. Avantajele acestor sisteme de imprejmuire sunt: raport bun calitate/pret, simplitate si rapiditate de instalare, rezistenta crescuta la coroziune, vizibilitate mare, grad ridicat de securitate si durata lunga de viata.